четвер, 20 квітня 2023 14:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Очікуваний контрнаступ ЗСУ змусив Путіна відправити в Україну двійника – ГУР

Очікуваний контрнаступ ЗСУ змусив Путіна відправити в Україну двійника – ГУР
Президент Росії Володимир Путін, схоже, не наважився приїхати на захоплені його армією території України. Фото: facebook.com/MIDRussia

На окуповані території Херсонської та Луганської області міг приїжджати не сам президент Росії Володимира Путіна, а його двійник.

На це вказують "багато ознак", заявив представник Головного управління воєнної розвідки Андрій Юсов у телемарафоні "Єдині новини" 20 квітня, передає Gazeta.ua.

Розвідник вважає, що у передчутті звільнення територій та наступу Сил оборони російська пропаганда змушена щось показувати. Звідси і "візит" Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Візит" Путіна в Україну є індикатором настроїв Кремля – Білий дім

За словами Юсова, Сили оборони повертають українські території та прямують до кордонів 1991 року. Тобто до деокупації всього Донбасу та Кримського півострова.

"Коли ми говоритимемо про притягнення до відповідальності, то точно потрібно визначити, що це буде не двійник", – зауважив розвідник.

18 квітня російські ЗМІ поширили повідомлення про "візити" Володимира Путіна на окуповані території України 17 квітня та його зустрічі з командуванням окупаційних військ.

На відео Путіна показували у підвальних приміщеннях, біля вертольота та на відкритій місцевості, за якою складно зрозуміти, де саме перебував диктатор насправді.

Пізніше стало відомо, що приїхати у захопленій райони Херсонської та Луганської області президент РФ міг нібито ще минулого тижня. І це спробували приховати у Кремлі.

Зараз ви читаєте новину «Очікуваний контрнаступ ЗСУ змусив Путіна відправити в Україну двійника – ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі