неділя, 01 липня 2012 10:58

Об'єднання опозиції стало можливим тільки завдяки ув'язненню Тимошенко — Корчинський

Об'єднання опозиції стало можливим тільки завдяки ув'язненню Тимошенко — Корчинський
Корчинський переконаний, що опозиція не матиме більшості в наступному парламенті. Фото: uainfo.censor.net.ua

Парламентські вибори вже оголошені нечесними. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"Нам поставлена умова: чесні вибори — це ті, в яких беруть участь Тимошенко і Луценко. Тобто вибори вже оголошені нечесними. Тому будуть санкції. Чесні вибори були у нас в 1990-х, коли депутатство не сприймалося як бізнес. Тоді з нічого можна було стати мільйонером, депутатом. Зараз уже треба бути в системі, мають бути попередні капіталовкладення. Тому чесні вибори в принципі неможливі. Навіть якщо Янукович дуже цього захоче", - заявив він.

За його словами, українська опозиція мало на що здатна.

"Опозицію я підтримую, але не довіряю їй. Бо занадто давно знаю цих людей. Вони не спроможні на важливі зміни. Міліціонери, прокурори і судді залишаться на нинішніх посадах або аналогічних. У кращому випадку матимемо те, що і при Ющенкові", - наголосив лідер "Братства".

На думку Корчинського, об'єднання опозиції стало можливим тільки завдяки ув'язненню Тимошенко.

"Інакше Яценюк, Гриценко та інші об'єдналися б проти неї", - зауважив політик.

Корчинський переконаний, що опозиція не матиме більшості в наступному парламенті.

"За її списками пройде чимало людей від влади. Але враховуючи теорію про осінні санкції, за списками Партії регіонів пройдуть багато тих, хто опиниться в опозиції невдовзі після виборів. Наступна Верховна Рада буде складніше організована за нинішню — через мажоритарників. З ними важче домовлятися. Це переважно більш самодостатні люди. Доведеться більше ділитися, давати посади", - наголосив Корчинський.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

 

Зараз ви читаєте новину «Об'єднання опозиції стало можливим тільки завдяки ув'язненню Тимошенко — Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі