середа, 30 травня 2012 13:56

На суді з Віталієм Запорожцем побили журналістів

На суді з Віталієм Запорожцем побили журналістів
Судове засідання ознаменувалося грандіозною бійкою. Фото: malakava.com

Масовими арештами закінчилось засідання суду над Віталієм Запорожцем, який застрелив міліціонера в селі Семиполки. Про це заявили у прес-службі партії "Братство".

"Судове засідання відбувається у Броварах. І, як стало відомо громадськості, Віталію Запорожцю мали дуже швидко зачитати вирок. Тому зібралося багато журналістів, активістів громадських організацій і просто небайдужих. Але судді повелися не конструктивно і не дали пресі знімати", - розповів голова "Братства" Дмитро Корчинський.

За його словами, під час перерви журналісти зайшли до зали засідання, щоб взяти інтерв'ю у Запорожця та адвокатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Броварський суд почав розгляд справи вбивці міліціонера

"Проте охорона почала дуже брутально себе поводити. На знак протесту преса заявила, що залишиться у залі. Кілька активістів вилізли на суддівський стіл. Був одразу викликаний "Беркут", а залу заблокували. Двері вдалося вибити, виникли сутички. Частині активістів вдалося втекти, а інших заарештували. Зараз люди не дають змоги вивезти затриманих у автозаках. А судове засідання проходить зараз у закритому режимі", - зауважив голова "Братства".

У прес-службі партії зазначили, що через конфлікт був затриманий Микола Коханівський голова Комітету Визволення Політв'язнів. Крім того постраждали деякі журналісти. Зокрема побили кореспондента 5 каналу.

Коментар у прес-службі МВС у Київській області отримати не вдалося: ніхто не бере слухавки.

 

Зараз ви читаєте новину «На суді з Віталієм Запорожцем побили журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі