субота, 30 червня 2012 12:15

"Янукович уже обраний на роль поганого хлопця" - Корчинський

"Янукович уже обраний на роль поганого хлопця" - Корчинський
ФОТО: Наталія ЧУБЕНКО, Gazeta.ua

Після парламентських виборів почнеться кампанія опозиції з невизнання результатів виборів. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"Очевидно, їх підтримає європейське співтовариство, Сполучені Штати. Десь останні півроку фінансова поліція Німеччини, структури ФАТФ (міжнародна організація, бореться з відмиванням грошей, отриманих незаконним шляхом. — ред.) вивчають рахунки в офшорних компаніях, що належать представникам української влади. Це — активи телеканалів, енергетичних компаній, металургійних підприємств. На момент, коли триває розслідування, накладається заборона, наприклад, на відчуження акцій. Скільки коштуватиме металургійне підприємство, якщо буде накладена така заборона? Нуль. Оточення Януковича побачить, що їхні активи падають, що це все через президента, який уособлює владу. І їм буде непотрібне таке "щастя". Тому дуже багато людей із найближчого оточення опиняться в опозиції до Януковича. Якщо події розвиватимуться так, то, можливо, він не добуде свого президентського терміну", - зауважив Корчинський.

За його словами, реальною опозицією Януковичу буде не Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов.

"Реальною опозицією стануть Льовочкін, Фірташ, Ахметов", - перелічив лідер "Братства"

На думку Корчинського, Януковичу не вдасться уникнути визрівання внутрішньої опозиції.

"Він може тільки затягнути цей процес. Навіть якщо впаде на коліна перед Заходом, нагородить Тимошенко відзнакою президента "За мужність", покається перед Луценком — це його не врятує. Янукович уже обраний на роль поганого хлопця", - додав він.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «"Янукович уже обраний на роль поганого хлопця" - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі