понеділок, 09 квітня 2012 09:44

Невідомі напали на офіс КУПР і відібрали "біло-блакитні" презервативи

Невідомі напали на офіс КУПР і відібрали "біло-блакитні" презервативи
Сергій Мельниченко розповів про деталі нападу. Фото: kupr.org.ua

У неділю, 8 квітня, невідомі особи напали на київський офіс Коаліції учасників помаранчевої революції.

Голова правління ГО КУПР Сергій Мельниченко повідомив, що приблизно о 21-22 годині до київського офісу, в якому перебувало чотири активісти, увірвалося від семи до десяти невідомих. Вони закрили членів організації в одній з кімнат, після чого влаштували обшук.

"В офісі вчинили погром, повивертали шухляди, розбили комп'ютер. Забрали деякі документи і партію "біло-блакитних" презервативів. Також в хлопців відібрали мобільні телефони, коли ті намагалися подзвонити. Невідомо, чи шукалі ті люди щось конкретне", - повідомив Мельниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо сидиш "по політіческой", то поважають, бо навіть у в'язницях ненавидять Януковича - лідер КУПР

Він також зазначив, що невідомі не пред'являли жодних посвідчень, були вдягнені в цивільне. Також вони намагалися затримати одного з активістів – Павла Целовальнікова, однак згодом його відпустили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер КУПРу втрачав свідомість у спецприймальнику через голодування і відсутність ліків

"Я не знаю мету цього нападу. Ми намагаємося з'ясувати, які саме документи було вилучено. Загалом же це більше нагадує банальне залякування", - сказав Мельниченко.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі напали на офіс КУПР і відібрали "біло-блакитні" презервативи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі