неділя, 29 липня 2012 18:47

Німецькі медики завтра будуть консультувати лікарів Тимошенко

Німецькі медики завтра будуть консультувати лікарів Тимошенко
Всі три лікарі вже приїжджали до Тимошенко. Фото: ru.molbuk.ua

3 лікаря клініки "Шаріте" (Берлін, Німеччина) 30 липня мають намір відвідати Україну для консультацій з лікарями центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові з приводу стану колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "Юлії Тимошенко.

Зокрема, передбачається прибуття доктора наук в області неврології, голови правління "Шаріте" професора Карла Макса Айнхойпла, лікаря-фізіотерапевта Анетт Рейсхауер та лікаря-невролога професора Лутца Хармса.

У повідомленні нагадується, що клініка готова брати участь в процесі реабілітації Тимошенко і надає великого значення співробітництву в цьому з українськими колегами та Міністерством охорони здоров'я України.

Як повідомлялось, Державна пенітенціарна служба звернулася до МОЗ з проханням створити комісію для визначення необхідності та термінів перебування Тимошенко в лікарні.

Вона знаходиться в ЦКБ "Укрзалізниці" з 9 травня.

Всі три лікарі вже приїжджали до неї.

31 липня відбудеться засідання Київського районного суду Харкова у кримінальній справі за обвинуваченням Тимошенко в зловживанні на посаді керівника "Єдиних енергетичних систем України".

Засідання суду у цій справі неодноразово переносилися через відсутність екс-прем'єра.

У той же час депутат Верховної Ради від фракції "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" Сергій Власенко заявляє про можливу підготовку владою судового засідання 31 липня за участю Тимошенко в режимі відеоконференції.

 

Зараз ви читаєте новину «Німецькі медики завтра будуть консультувати лікарів Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі