субота, 23 липня 2022 17:08

"Настав час ракет дальньої дії" – у США відреагували на обстріл Росією Одеського порту

"Настав час ракет дальньої дії" – у США відреагували на обстріл Росією Одеського порту
У США відреагували на обстріл Росією Одеського порту. Фото: mil.in.ua

У США після сьогоднішніх російських ударів по порту в Одесі закликали надати Україні далекобійні ракети.

Озброєння Україні потрібно для того, щоб стримувати агресора. Про це повідомив старший радник Конгресу США Пол Массаро у Twitter.

"Ця нова російська терористична атака на Одеський порт, що сталася всього через кілька годин після того, як РФ погодилася не атакувати Україну, вимагає, щоб ми передали Україні 300-кілометрові ракети. Настав час ракет дальньої дії. Україні потрібен постійний протиракетний щит", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по Одеському порту: розповіли про наслідки

І додав, що Росія не дотримуватиметься жодних угод. Тому Україна має перемогти.

"Єдине, що розуміє Путін, – це сила. Скільки ще раз нас має обманути Росія? Необхідно озброїти Україну й ізолювати РФ!" – закликав Массаро.

Сьогодні вранці, 23 липня, Росія ударила ракетами по порту Одеси. В момент удару в порту перебувало зерно, призначене на експорт, про що було домовлено під час підписання угоди в Стамбулі 22 липня.

Атаку Одеського морського торгового порту підтвердили в оперативному командуванні "Південь". Окупанти накрили місто крилатими ракетами типу "Калібр".

Зараз ви читаєте новину «"Настав час ракет дальньої дії" – у США відреагували на обстріл Росією Одеського порту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі