пʼятниця, 23 грудня 2022 15:49

Насірова лишили в СІЗО до Дня закоханих

Колишнього голову Державної фіскальної служби Романа Насірова залишили під вартою.

Вищий антикорупційний суд продовжив перебування скандального посадовця під вартою на два місяці ‒ до 13 лютого. Про це повідомив Центр протидії корупції.

Автор: "Радіо Свобода"
  У березні 2017-го, коли детективи НАБУ прийшли до Романа Насірова з підозрою, лікарі вивезли його на ношах під ковдрою у "Феофанію".
У березні 2017-го, коли детективи НАБУ прийшли до Романа Насірова з підозрою, лікарі вивезли його на ношах під ковдрою у "Феофанію".

"Розмір застави не змінився ‒ 523 млн грн. Якщо Насіров не внесе цю суму, то зустріне Новий рік у СІЗО", ‒ пишуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера Одеси допитують ‒ ЗМІ

ВАКС арештував Насірова у жовтні. Запобіжний захід обрали у справі про нібито одержання Насіровим $5,5 млн і понад €21 млн хабарів, які йому нібито заплатив бізнесмен Олег Бахматюк.

У листопаді експосадовця залишили під вартою.

Роман Насіров був головою Державної фіскальної служби у 2015–2017 роках.

Детективи Національного антикорупційного бюро затримали Насірова у березні 2017-го. Він лежав у лікарні "Феофанія". Медперсонал намагався не пустити детективів в палату. Казали, Насіров у тяжкому стані.

За версією слідства, ексголова ДФС надавав незаконні розстрочення боргу зі сплати платежів фірмам, пов'язаним із колишнім народним депутатом Олександром Онищенком і його "газовою схемою". Збитки становили понад 2 млрд грн.

Солом'янський районний суд міста Києва арештовував ексчиновника. За кілька днів дружина Насірова внесла за нього заставу – 100 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Насірова лишили в СІЗО до Дня закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі