середа, 04 грудня 2019 17:23

"Нашел твою любовницу" - ЗМІ опублікували нові погрози прокурору

Співробітник Генеральної прокуратури Олександр Божко, який неодноразово отримував повідомлення з погрозами від колишнього заступника голови Адміністрації Януковича Андрія Портнова, поскаржився на нього до Ради прокурорів.

Прокурор подав повідомлення, зокрема, про втручання колишнього посадовця і фігуранта його провадження в його діяльність як правоохоронця, пише "Слідство.Інфо"

Божко вказав, що щонайменше тричі отримував погрози насильством від Портнова. Також правоохоронець зазначив, що у своєму Telegram-каналі чиновник часів Януковича неодноразово закликав "вчиняти незаконні дії" щодо інших прокурорів.

"Вказане беззаперечно свідчить про незаконне втручання Портнова А. В. в діяльність прокурорів та є реальною загрозою для органів прокуратури в цілому".

Після виходу новини видання повідомило, що Портнов надіслав Божку чергове повідомлення із погрозами.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рябошапки набрали в рота води з приводу підсанкційного Портнова

Андрій Портнов з 2017 року погрожує прокурорам, які розслідують кримінальні провадження щодо нього, повідомляли журналісти.

Погрози з номера Портнова отримували співробітник Генпрокуратури Олександр Божко, колишній очільник Управління спеціальних розслідувань Сергій Горбатюк та ще один співробітник ГПУ, якого не називають.

Зараз ви читаєте новину «"Нашел твою любовницу" - ЗМІ опублікували нові погрози прокурору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі