пʼятниця, 22 січня 2010 18:00

"Наша Україна" знову зробить Ющенка "потягом"

"Наша Україна" знову зробить Ющенка "потягом"
На місцеві вибори та можливі парламентські вибори партія "Наша Україна" хоче йти самостійно.

Про це говорить член президії політичної ради партії Степан Барна:

- "Наша Україна" не проявляла ініціативи блокуватися з іншими партіями. Про це говорять деякі персоналії. Сьогодні на засіданні політради розглядали можливість блокування з іншими партіями. І позиції про блокування не ми маємо. Партія стоїть на принциповій позиції - йти на вибори самостійно, без будь-яких блоків. Ми закликаємо відомих українців, членів інших партій, зайняти чітку позицію та вступити до "Нашої України". Через особисто написану заяву.

Політрада партії оприлюднила звернення об"єднатися навколо Віктора Ющенка. На засіданні, каже Барна, різко засудили партії, які 2007 року підписали угоду про співпрацю та об"єднання із "Нашою Україною", а зараз підтримують інших кандидатів.

Це Європейська партія, УНП, Партія захисників вітчизни, - зазначає він.

Раніше про можливість політичного блоку із НУ говорили лідер Конгресу українських націоналістів Олексій Івченко та голова Республіканської християнської партії Микола Поровський.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" знову зробить Ющенка "потягом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі