понеділок, 07 лютого 2022 12:42

Нардепа Кузьміних затримали в НАБУ

Нардепа Кузьміних затримали в НАБУ
Кузьміних повинні вручити підозру. Фото: НАБУ

Нардепа від "Слуги народу" Сергія Кузьміних затримали в НАБУ.

Він прийшов туди з адвокатом, пише Telegram NABU Daily by Олег Новіков.

"Детективи Національного антикорупційного бюро затримали народного депутата від Слуги народу Сергія Кузьміних. Він після ігнорування повісток та оголошення в розшук вирішив прийти до НАБУ з адвокатом, де його, власне, й затримали", - йдеться у повідомленні.

Кузьміних повинні особисто вручити повідомлення про підозру та клопотання про застосування запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ показало відео, як нардеп Кузьміних бере хабар

До переховування НАБУ не могло просити більш суворий захід, аніж застава. Стаття "зловживання впливом" не є тяжким або особливо тяжким злочином. Тепер НАБУ може попросити про взяття під варту з альтернативою застави, бо є небезпека переховування нардепа.

28 січня Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили "слугу народу" Сергія Кузьміних на хабарництві. За даними слідства, він взяв 558 тис. грн за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

31 січня генпрокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру Кузьміних, якого викрили на 558 тис. грн хабаря.

Зараз ви читаєте новину «Нардепа Кузьміних затримали в НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі