вівторок, 29 вересня 2020 19:19

Нардеп від "Слуги народу" пробивав шини автомобілям: подробиці

  Нардепа Семінського звинуватили в хуліганстві. Фото: LB.ua
Нардепа Семінського звинуватили в хуліганстві. Фото: LB.ua

Нардепа від "Слуги народу" Олега Семінського звинуватили у тому, що він пробив шини двох автомобілів у Чернігові.

Так, позафракційний нардеп Антон Поляков опублікував відео з нібито Семінським. Відповідний запис можна переглянути в Telegram.

На кадрах можна побачити, як чоловік схожий на Семінського йшов по тротуару, перебіг дорогу та підійшов до припаркованого синього автомобіля. Він присів біля нього і щось робив із колесом машини. Потім чоловік підійшов до колеса чорного джипа, припаркованого поруч, а потім знову повернувся до синього "легковика".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лерос пожалівся, що Зеленський переслідує його

При цьому головного героя відео супроводжували інші чоловіки, як мінімум двоє знімали те, що відбувалося, на камеру. Обличчя чоловіка на відео чітко зняти не вдалося.

 

Щонайменше 15 народних депутатів від "Слуга народу" набрали у помічники своїх родичів або родичів соратників президента Володимира Зеленського. При цьому торік перед президентськими виборами Зеленський казав: "Не переймайтесь, кумівства у нас не буде".

Зараз ви читаєте новину «Нардеп від "Слуги народу" пробивав шини автомобілям: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі