вівторок, 29 вересня 2020 17:29

Лерос пожалівся, що Зеленський переслідує його

Лерос пожалівся, що Зеленський переслідує його
Лерос каже, що АРМА на нього нацькував Зеленський. Фото: "Еспресо.TV"

На народного депутата Гео Лероса Агентство з розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів нацькував президент Володимир Зеленський.

Про це нардеп розповів "Українській правді".

"Зеленський з'їхав з глузду. Нацькував на мене навіть Агентство з розшуку майна й активів, яке мало б повернути вкрадене майно Януковича".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський дав завдання посадити мене - Лерос

"Президент дав команду рити на мене де завгодно і що завгодно. Олег Татаров (заступник глави ОП. - Gazeta.ua) йому обіцяв виконати "у найкращому вигляді", але дії цих клоунів викликають лише сміх", - додав Лерос.

За словами нардепа, його переслідують, оскільки він у червні цього року викрив одну схему.

"Смотрящий Зеленського за Києвом (йдеться про Дениса Комарницького. - Gazeta.ua) украв з АРМА майно Олександра Клименка (скандальний міністр доходів і зборів часів Віктора Януковича. - Gazeta.ua). Також оприлюднив понятійну угоду, де покроково розписав, як арештоване майно втікача міністра Клименка мало перейти в руки Комарницького".

ДБР порушило кримінальну справу щодо Гео Лероса, який раніше оприлюднив відео, де нібито брат глави ОП Андрія Єрмака торгує державними посадами.

Лерос раніше був радником Володимира Зеленського, проте тепер критикує Офіс президента.

У вересні нардепа викликали на допит до Державного бюро розслідувань через справу про нібито ухилення від сплати податків.

1 вересня фракція "Слуги народу" у Верховній Раді виключила народного депутата зі своїх лав.

28 серпня Гео Леросу спалили автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «Лерос пожалівся, що Зеленський переслідує його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі