субота, 13 березня 2010 14:14

Найактивніший прихильник Януковича може стати губернатором Черкащини

Найактивніший прихильник Януковича може стати губернатором Черкащини

Виконувач обов"язків голови виборчого штабу Партії Регіонів в Черкаській області Петро Душейко сподівається, що президент України Віктор Янукович призначить на пост губернатора людину державницьку.

Про це він повідомив кореспонденту Gazeta.ua у телефонній розмові.

"Можу сказати, що я свою основну роботу зробив, я вибори виграв, а кого президент призначить губернатором, це вже інша справа. У нас в Україні часто воюють одні, а нагороди отримують інші. Якщо навіть він обере не мене, я не ображуся. Але сподіваюся, що президент призначить людину державницьку, а не корупціонера, який гнутиме золоту і ще не відомо які підкови", - сказав Петро Григорович.

Петра Душейка називають одним із претендентів на пост губернатора Черкащини. Він запам"ятався черкащанам як найактивніший прихильник Януковича на виборах-2004. Тоді він очолював Чорнобаївську райдержадміністрацію, був головою обласної організації Аграрної партії України. 2006 року Душейко став депутатом Черкаської облради за списками блоку Литвина. Минулої осені перейшов до Партії регіонів.

Нині Петро Душейко на пенсії за інвалідністю. Грошове забезпечення отримує депутатське. Живе у Васютинцях із дружиною та синами — Олексієм, Григорієм та Андрієм. Родина має двоповерховий будинок. Сини Петра Душейка працюють у створеній батьком корпорації "Дніпро". До неї входять п"ять сільгосппідприємств Чорнобаївського та Оржицького районів.

Ще одним претендентом на пост губернатора Черкащини називають народного депутата від Блоку Литвина, черкащанина Сергія Терещука.

Нагадаємо, 12 березня президент України Віктор Янукович звільнив Олександра Черевка з поста губернатора Черкаської області. Рішення президента було продиктоване вкрай незадовільним станом справ у Черкаській області, зокрема в Канівському меморіальному комплексі Тараса Шевченка.

"Недбальство, безвідповідальність і байдуже ставлення до національної святині, якою є меморіал Кобзаря, вразили Президента України", - пишеться на офіційному сайті президента України.

Зараз ви читаєте новину «Найактивніший прихильник Януковича може стати губернатором Черкащини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі