вівторок, 28 вересня 2021 18:39

"На удачу і мотивацію". Кличко привітав Усика та подарував свій пояс чемпіона за версією WBC

  Мер Києва зустрівся з українським боксером. Фото: КМДА
Мер Києва зустрівся з українським боксером. Фото: КМДА

Мер Києва, вічний чемпіон у суперважкій вазі за версією WBC, Віталій Кличко зустрівся з новим чемпіоном світу Олександром Усиком.

Він ще раз привітав Усика із завоюванням титулу чемпіона світу в суперважкій вазі в поєдинку з Ентоні Джошуа та подарував йому пояс WBC, передає офіційний сайт КМДА.

"Я ще раз вітаю тебе з перемогою і хочу вручити символічний подарунок. Ти завоював чотири чемпіонських пояси в суперважкій вазі, а пояса за версією WBC у цій категорії в тебе ще немає. І ти обов'язково його завоюєш. А я тобі дарую перший пояс WBC з великим українським прапором, який був виготовлений до Конгресу WBC, що відбувся в Києві 2018 року. На удачу і мотивацію. Адже таким поясом володів і твій кумир – Мохамед Алі", – сказав Кличко.

  Мер подарував Усикові пояс WBC з українським прапором. Фото: КМДА
Мер подарував Усикові пояс WBC з українським прапором. Фото: КМДА

Усик подякував Кличку за підтримку.

"Дякую. Це якраз той, якого бракує. Потім ми завоюємо той. А цей буде в колекції", - сказав Усик.

Також чемпіони поспілкувалися по відеозв'язку з президентом WBC Маурісіо Сулейманом. Усик показав Сулейману пояс, подарований Кличком, і зазначив, що це буде наступний завойований ним трофей.

Зараз ви читаєте новину «"На удачу і мотивацію". Кличко привітав Усика та подарував свій пояс чемпіона за версією WBC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі