понеділок, 14 лютого 2022 10:24

На сумку із цукерками "дивилася" камера: патрульний Петрик розповів про пропозицію Трухіна

На сумку із цукерками "дивилася" камера: патрульний Петрик розповів про пропозицію Трухіна
Поліцейський Сергій Петрик одним із перших прибув на місце ДТП під Києвом за участю нардепа Олександра Трухіна. Фото: скріншот із відео

Поліцейський Сергій Петрик, який одним із перших прибув на місце ДТП під Києвом за участю нардепа Олександра Трухіна, не бачив сумки, у якій нібито "було 150 тисяч".

На сумку "дивилася" камера. А поліцейський в цей час відвернувся на інше, розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Тоді було 23 серпня, усе було урочисто. Усім працівникам поліції видали білі футболки. Закріпити камеру можливості немає. Там є маленька кишенька, але коли ти рухаєшся, нагинаєшся, камера неміцно прикріплена", - сказав поліцейський.

Зрештою Петрик закріпив камеру на поясну систему.

"Тому камера дивилася на сумку, а моя увага в цей момент була закріплена на іншу дію. Можливо, на телефон, може, за кимось спостерігав, когось контролював", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Трухіна: генно-молекулярну експертизу завершили минулого року

Петрик прямо не відповів на запитання журналістів про пропозицію хабаря від Трухіна, пославшись на розписку, яку він написав на допиті в Державному бюро розслідувань і Національному антикорупційному бюро й відповідальності за розголошення таємниці слідства.

"Коли він пропонував "цукерки", мене на відео не було. Я передав камеру колезі й займався іншими речами, пов'язаними із ситуацією. Але я не можу коментувати щодо пана Трухіна та події, що сталася", - сказав він.

Поліцейські, яких допитало Державне бюро розслідувань, не підтвердили інформацію, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін пропонував їм хабар. Про це заявив директор ДБР Олексій Сухачов.

Поліцейських, які перебували на місці ДТП, допитали повторно 8 лютого. Вони не надали інформації, хто саме був за кермом автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «На сумку із цукерками "дивилася" камера: патрульний Петрик розповів про пропозицію Трухіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі