середа, 01 червня 2011 10:57

Спецтема: Луценко за ґратами

Москаль знайшов залізний аргумент за звільнення Луценка

Депутат Геннадій Москаль вважає, що влада могла б зекономити бюджетні кошти випустивши з СІЗО екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та інших членів колишнього уряду.

За його словами Юрій Луценко, колишні заступник голови "Нафтогазу" Ігор Діденко, голова Державної митної служби Анатолій Макаренко й перший заступник міністра оборони Валерій Іващенко можуть утримувати себе на волі самі.

"Згідно з довідкою Державної кримінально-виконавчої служби України, слідчі ізолятори у нас переповнені. У 32-х українських СІЗО утримується 39 460 осіб, із яких 19 781 числяться за судами... І на утримання цих людей із Державного бюджету витрачаються чималі кошти", - зазначив Москаль.

"Виникає питання: для чого при величезній завантаженості СІЗО суд знову виносить рішення про утримання під вартою в слідчих ізоляторах – наряду з убивцями, маніяками, розбійниками, грабіжниками та іншими категоріями осіб, яких дійсно необхідно ізолювати від суспільства, – Луценка, Макаренка, Діденка, Іващенка?", - наголосив він, додавши, що ці в'язні здатні утримувати себе за рахунок бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Москаль знайшов залізний аргумент за звільнення Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі