субота, 17 листопада 2007 15:30

Мороз сумнівається в прем"єрстві Тимошенко

Мороз сумнівається в прем"єрстві Тимошенко
Лідер Соціалістичної партії України, голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз не упевнений, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко стане прем"єр-міністром. Таку думку він висловив в суботу на прес-конференції в Києві в перерві з"їзду СПУ.

Мороз нагадав про розбіжності в "помаранчевій" команді. За його словами, і в 2005 році в "Нашій Україні" не було єдності з приводу призначення Тимошенко на посаду прем"єр-міністра. "Наша Україна", Ющенка не хотіли ніяк на посаді прем"єр-міністра бачити Тимошенко і сьогодні ця любов продовжується", - відзначив він.

Мороз також розкритикував ідею можливого створення коаліції між НУ-НС і Партією регіонів.

"Ідея створення коаліції "Нашої України" і Партії регіонів пов"язана з тим, щоб разом дерибанити Україну. Ця ідея живе і сьогодні", - підкреслив він.

За словами лідера СПУ, до того, що троє членів блоку "Наша Україна - Народна самооборона" не поставили свої підписи під парафованою угодою про створення коаліції демократичних сил причетний президент. "Хто сумнівається в тому, що все це гра самого Ющенка?", - підкреслив він, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Мороз сумнівається в прем"єрстві Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі