вівторок, 02 серпня 2011 09:50

Мороз розповів, в чому різниці між ним та " Рудьковським

Мороз розповів, в чому різниці між ним та " Рудьковським

Засновник і почесний голова Соціалістичної партії Україна Олександр Мороз не вважає, що одна з найстаріших партій у нашій країні розподілена навпіл.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-України" "Я не відходив від керівництва партією і займався нею увесь цей час", коментуючи конфлікти між його прихильниками і прихильниками одного зі спонсорів СПУ Миколи Рудьковського.

"Я не вважаю, що партія розподілена навпіл. Я б не переносив сюжет, пов'язаний з виборами і який, фактично, стосується двох людей, на всю партію. Тим більше, що принципові питання, що стосуються опозиційної діяльності, змісту роботи в опозиції, негативного ставлення до ключових ініціатив влади, зокрема до земельної реформи, у партії не викликають жодних розбіжностей", - зазначив політик.

Він також сумнівається, що кандидатура Рудьковського в якості голови партії була узгоджена на Банковій.

"Я в питанні керівництва партією керуюся ідейними принципами, програмою і мене в даному випадку не цікавить точка зору влади. Це мене найменше цікавить, тому що я від влади і, скажімо так, інших політичних сил не залежу. А Микола Миколайович (Рудьковский. - ред.), очевидно, керується дещо іншими принципами. Я про це здогадуюсь. Однак я сумніваюся, що він цікавий "регіоналам", - підкреслив Мороз

Нагадаємо, делегати XVII з'їзду Соціалістичної партії України не обрали в неділю голови СПУ. Повторні вибори призначені на 14 серпня. Лідером партії залишився Василь Цушко.

Зараз ви читаєте новину «Мороз розповів, в чому різниці між ним та " Рудьковським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі