неділя, 15 травня 2016 16:53

"Миротворець" повернеться попри тиск, - Тука

"Миротворець" повернеться попри тиск, - Тука

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука запевнив, що поверне сайт "Миротворець".

Таку заяву він зробив на власній сторінці в Фейсбук, коментуючи повідомлення сепаратиста Павла Губарева, що він задоволений закриттям сайту "Миротворець".

"Чи варто тут щось коментувати??? Додам лише (по секрету!) - ми повернемо "Миротворець" попри будь-який тиск", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явились досьє на 1,5 тисячі найманців ДНР та ЛНР

Як повідомлялось раніше, адміністрація сайту "Миротворець" вирішила закрити сайт через негативну реакцію на публікацію списку журналістів, акредитованих терористичними організаціями "Д/ЛНР".

Нагадаємо, 10 травня сайт "Миротворець" опублікував персональні дані журналістів українських та західних ЗМІ, акредитованих у так званих Д/ЛНР.

Представників українських та міжнародних медіаорганізацій цей факт значно обурив.

Столична прокуратура, у свою чергу, порушила кримінальну справу за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів шляхом оприлюднення їхніх персональних даних.

Зараз ви читаєте новину «"Миротворець" повернеться попри тиск, - Тука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі