пʼятниця, 17 січня 2014 12:45

Міністр Швеції: з Києвом вже не можна вести себе як і раніше

Міністр Швеції: з Києвом вже не можна вести себе як і раніше
Карл Більд. Фото: telegraf.com.ua

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт вважає, що з Києвом вже не можна співпрацювати, як раніше, і впевнений, що цю ситуацію необхідно обговорити на майбутньому засіданні Ради ЄС вже в понеділок, 20 січня.

Про це европейський політик написав у Twitter.

"Тривожні події в Україні повинні обговорюватися міністрами закордонних справ ЄС у понеділок у Брюсселі. З Києвом вже не можна вести себе як і раніше", - написав він.

Нагадаємо, вчора в оперативному режимі 249 депутатів підтримали в цілому урядовий проект бюджету на 2014 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Freedom House закликала Януковича відхилити "поліцейські" закони

Окрім цього був прийнятий проект закону N3879 "Про внесення змін до закону" Про судоустрій і статус суддів "та процесуальні закони щодо додаткових заходів по захисту безпеки громадян" авторства народних депутатів Вадима Колесніченка та Володимира Олійника (обидва - Партія регіонів). Депутати голосували підняттям рук, підрахунок голосів не проводився. Документ вносить зміни до 14 законів і 7 кодексів. З огляду на прийняті закони, в опозиції назвали вчорашній день "чорним четвергом".

Зараз ви читаєте новину «Міністр Швеції: з Києвом вже не можна вести себе як і раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі