пʼятниця, 03 травня 2013 00:53

Міністерсто закордонних справ Франції закликає владу України звільнити Тимошенко

Міністерсто  закордонних справ Франції закликає владу України звільнити Тимошенко
Фото: lenta-ua.net

Міністерство закордонних справ Франції закликало владу України звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко і вжити відповідних заходів за результатами рішення Європейського суду з прав людини. Про це УНН повідомили у прес-службі Посольства Франції в Україні.

"Європейський суд з прав людини виніс рішення за скаргою Тимошенко проти України. У продовження наших попередніх заяв ми закликаємо Україну вжити адекватних заходів за результатами цього рішення, яка, між іншим, Україна і зобов'язалася зробити", - йдеться в заяві МЗС Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євросуд не вимагає звільнення Тимошенко - Пшонка

Таким чином Україна продемонструє свою відданість правам людини і принципам правової держави, відзначають у прес-службі.

"Ми закликаємо також звільнити Тимошенко. Ми неодноразово висловлювали свою стурбованість упередженим і політично мотивованим характером процесів проти екс-прем'єр-міністра та інших колишніх українських чиновників, які з того часу вже були звільнені", - наголошується в заяві.

Зараз ви читаєте новину «Міністерсто закордонних справ Франції закликає владу України звільнити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі