середа, 05 вересня 2012 11:28

Микола Азаров нагадав про фіксовану закупівельну ціну на молоко

Микола Азаров нагадав про фіксовану закупівельну ціну на молоко
Микола Азаров. Фото: kmu.gov.ua

Молоко в країні з 1 вересня не може закуповуватися дешевше ніж по 2, 20 грн за кг. Про це, відкриваючи засідання уряду, сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Уряд вирішив підтримати селянські господарства, які виробляють молоко. З 1 вересня встановлено мінімально допустимий рівень закупівельних цін на молоко на 2012 рік — 2, 20 грн за кілограм. Ніхто й ніде в країні не може закуповувати в селян молоко нижче цієї ціни. Ми не дамо селян образити", - сказав Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна стала виробляти більше молока і яєць, але менше м'яса

Прем'єр доручив контролювати це питання Мінагрополітики разом з губернаторами. Також він закликав мерів та голів регіональних адміністрацій створити максимально сприятливі умови для проведення ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції.

"Восени люди активно заготовляють овочі-фрукти на зиму. Проводьте ярмарки частіше, ніж раз на тиждень, дайте сільським господарствам можливість і надлишки вивезти в місто, і продати. А городянам - купити за помірною ціною продукти", - додав Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Микола Азаров нагадав про фіксовану закупівельну ціну на молоко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі