четвер, 18 липня 2013 14:37

Ми зустріли "відморожене відношення" — нардеп про зустріч врадіївців із міністром

Ми зустріли "відморожене відношення" — нардеп про зустріч врадіївців із міністром
Фото: lenta.mobus.com

Народні депутати та учасники "врадіївської ходи" близько двох годин спілкувалися із міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, нардеп від УДАРу Сергій Каплін розповів, що міністр вислухав всі скарги громадян та пропозиції нардепів, однак бажання щось змінювати — не було.

"Ми йому запропонували піти у відставку у знак протесту проти того, що президент та прем'єр не дають йому проводити реформи, але він, звичайно, відмовився. Він сказав, що не хоче співпрацювати із депутатами, і що в нього вже немає часу", - розповів подробиці нардеп.

Окрім того, за його словами, вони запропонували міністру прийти сьогодні на Майдан Незалежності, де о 18:00 буде проходити акція врадіївців.

"Ми питали: "Чого ви не хочете вийти до людей?" Але, він нічого не відповів. Взагалі, як відбувалася зустріч: "Ми зайшли, він вислухав заяви людей, ми задали низку питань, але зустріли повне відморожене відношення як до громадян, так і до нардепів". Чітко можу стверджувати, що МВС зараз обслуговує виключно президента", - наголосив він.

Натомість, один із учасників ходи висловив сподівання, що міністр таки до слухається до них.

"Слава Богу, міністр визнав, що такі проблеми є. Повірте, якби не було "врадіївської ходи", то ніхто би цього не визнав. Він пообіцяв, що зараз буде відправляти людей у кожні регіони збирати інформацію. Сподіваються, що ми побачимо кардинальні зміни. Якщо громадяни їх не відчують, то такі врадіївці будуть по всій країні", - розповів Максим Куліков.

Наразі акція під МВС закінчується, присутні планують перебратися ввечері на Майдан Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Ми зустріли "відморожене відношення" — нардеп про зустріч врадіївців із міністром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

131

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі