пʼятниця, 20 вересня 2013 11:41

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Ми не сказали поки ні "так", ні "ні" - Янукович про Тимошенко

Ми не сказали поки ні "так", ні "ні" - Янукович про Тимошенко
Фото: fakty.ictv.ua

Президент України Віктор Янукович заявляє, що вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко ще не знайдено, але рішення його лежить у законодавчій площині.

Про це він повідомив в ході дискусії на 10- й Ялтинській щорічній зустрічі "Ялтинська європейська стратегія".

"Ми намагаємося, і шукаємо сьогодні, яким чином підійти до самого складного питання стосовно Тимошенко. Я вдячний місії Європарламенту Кокса-Кваснєвського, яка разом з Україною шукає вихід з цієї ситуації. Якби вона була проста, було би дуже просте питання, дуже проста відповідь. Це питання дуже непросте, тому у нас ще є час і ми будемо відповідно до плану, який є, працювати. Поки ми не сказали ні "так", ні "ні"", - сказав він, відповідаючи на запитання одного з лідерів опозиції Арсенія Яценюка про вирішення проблеми помилування Тимошенко.

ЄС чекає від України вирішення проблеми Тимошенко - Томбінський

"Відповідь повинна бути в площині, яка дозволила б нам в законодавчому полі знайти рішення", - додав Янукович. Глава держави підкреслив, що це питання ускладнюється тим, що в судах знаходиться ще низка справ про завдання збитків Україні. "Треба дати відповідь на ті справи, які сьогодні знаходяться в судах. Відповідь може дати тільки суд або добровільне рішення Тимошенко. Відповідь знаходиться в площині знаходження компромісу за участю Тимошенко" , - зазначив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Ми не сказали поки ні "так", ні "ні" - Янукович про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі