вівторок, 17 вересня 2013 14:43

"Батьківщина" заявляє про чергову провокацію проти Власенка

 

Влада реалізувала чергову провокацію проти захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, "навішавши" на нього чергову порцію неіснуючих боргів.

Про це заявили в партії "Батьківщина".

"Сьогодні ми дізналися, що днями кишеньковий суд без попередження адвокатів Власенка сфабрикував чергове протиправне рішення проти Сергія в рамках судової справи про розлучення з Наталею Окунською. Суд першої інстанції ухвалив рішення про виплату Окунській половини вартості арештованого раніше будинку. При цьому розмір призначеної компенсації становить 7 млн грн, що удвічі перевищує суму, встановлену офіційною експертизою. Мета цієї провокації очевидна - на підставі сфабрикованого рішення заборонити Сергію Власенку виїзд за кордон, щоб позбавити Юлію Тимошенко головного голосу захисту за межами України", - йдеться в заяві.

"Ми не засуджуємо Окунську, бо вона є лише інструментом для реалізації брудного плану проти свого колишнього чоловіка. Не маючи інших важелів тиску на захисника Тимошенко, влада не гребує  використанням заборонених прийомів – приватного життя та жінки, - а тому готова знайти будь-яку зачіпку", - повідомили в "Батьківщині".

"Очевидно, влада у такий своєрідний спосіб готується до Вільнюського саміту і замість того, щоб виконувати вимоги Євросоюзу, робить все з точністю до навпаки - створює додаткові  перешкоди для євроінтеграції", - наголошено в заяві.

 

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" заявляє про чергову провокацію проти Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі