вівторок, 18 травня 2010 09:16

Медвєдєв сьогодні прочитає студентам лекцію і поспілкується з бізнесменами

Медвєдєв сьогодні прочитає студентам лекцію і поспілкується з бізнесменами

Президент Росії Дмитро Медведєв у вівторок, у другий день свого візиту в Україну, проведе зустріч з представниками ділових кіл двох країн.

Зустріч відбудеться в рамках VII українсько-російського економічного форуму. Разом з Медведєвим на зустрічі з бізнесменами побуває Президент України Віктор Янукович.

"Якщо говорити серйозно, то, я вважаю, що все-таки ми повинні на державному рівні надати якісь імпульси", - заявив Дмитро Медведєв в інтерв'ю українським ЗМІ. За його словами, тому в Києві він має намір провести зустріч з діловим світом. "Мені здається, це корисно, особливо з урахуванням того, що багато контактів було заморожено, а в низці випадків у нас навіть є претензії, вони зараз частково знімаються, щодо того, як поводилися з російськими інвестиціями", - зазначив він.

Перед цим російський президент виступить перед студентами та викладачами Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Як повідомлялося, 17 травня президент РФ Дмитро Медведєв прибув до Києва з дводенним офіційним візитом.

Нагадаємо, в понеділок Медведєв і Янукович провели третє засідання російсько-української міждержавної комісії. За його підсумками було підписано спільні заяви з питань європейської безпеки, придністровського врегулювання і безпеки в чорноморському регіоні.

Крім того, у присутності глав держав було підписано угоди про демаркацію російсько-українського державного кордону, про співробітництво в галузі використання і розвитку російської глобальної навігаційної супутникової системи ГЛОНАСС, про першочергові заходи щодо розвитку науково-освітнього співробітництва на 2010-2012 роки, про міжбанківську співпрацю, а також програму співробітництва між міністерствами культури двох країн на 2010-2014 роки.

Лідери двох країн заявили про необхідність надолужувати згаяне у відносинах двох країн за останні п'ять років.

Янукович висловив надію, що товарообіг між Росією і Україною в 2010 році зросте до 35 мільярдів доларів. Медведєв, у свою чергу, наголосив, що в наступні роки він повинен тільки зростати, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Медвєдєв сьогодні прочитає студентам лекцію і поспілкується з бізнесменами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі