вівторок, 22 жовтня 2013 19:54

Марков міг попсувати нерви Януковичу - політолог

Марков міг попсувати нерви Януковичу - політолог
Олексій Голобуцький Фото: 24tv.ua

Підстави для арешту лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова були. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олексій Голобуцький.

"Марков в Одесі достатньо неоднозначна фігура. Грішки за ним водяться - і з бізнесом, і з конфліктами з місцевою владою. Добрячий хвіст тягнеться. Якщо у нас з'являється проросійський лідер, то треба вирішувати цю проблему. Була мета: добити його", - зазначив політолог.

Головне - показати, що Марков нечистий на руку політик, вважає він.

"Хочуть на час президентських виборів відсторонити його від участі в них. Зрозуміло, що після того, що робиться зі стосунками з Росією, мізерним рейтингом Медведчука - Марков був би не найгіршою кандидатурою для наших сусідів. Вибори б він не виграв, але попсував би нерви Януковичу", - додав Голобуцький.

Нагадаємо, сьогодні під час допиту в приміщенні Одеського управління внутрішніх справ арештували лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова. 12 серпня Вищий адмінсуд позбавив політика мандата народного депутата.

Зараз ви читаєте новину «Марков міг попсувати нерви Януковичу - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі