субота, 09 лютого 2019 22:55

Манафорт працював в Україні і в 2018 році - ЗМІ

Манафорт працював в Україні і в 2018 році - ЗМІ
Манафорт продовжував працювати в Україні. Фото: ТСН

Колишній політтехнолог Партії регіонів та голова передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт продовжував займатися політичними питаннями в Україні у 2018 році, після того, як йому було винесено звинувачення у рамках слідства спецпрокурора Мюллера.

Засідання суду, яке пройшло 4 лютого, проходило за зачиненими дверима, та стосувалось, зокрема, звинувачень, висунутих проти Манафорта у брехні слідству, повідомляє The Washington Post з посиланням на частину протоколу засідання у справі Манафорта

"Прокурори стверджують, що Манафорт продовжував працювати над політичними питаннями в Україні у 2018 році, після того, як йому оголосили обвинувачення", - пише WP.

Під час слухань, зафіксованих у стенограмі, йшлося також про те, що політтехнолог міг брехати слідству, аби підвищити свої шанси на помилування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов і Льовочкін засвітилися у справі Манафорта

Прокурор Ендрю Вайсман наголосив, що Манафорт міг брехати з метою приховати злочинну схему та направити гроші собі у той час, як він виконував неоплачувану роботу для передвиборчої кампанії Трампа.

Зараз ви читаєте новину «Манафорт працював в Україні і в 2018 році - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі