субота, 29 вересня 2007 18:01

Людину Ющенка хотіли вигнати із зали засідання Радміну Криму

Голова Ради міністрів Криму Віктор Плакіда сьогодні намагався перешкоджати роботі заступника Постійного представника Президента України в АРК, заявляє Представництво глави держави.

Як стверджують в Представництві, сьогодні перед початком позачергового засідання Ради міністрів АРК його голова Плакіда "намагався видалити із залу засідання заступника Постійного представника Президента України в Автономній Республіці Крим Валерія Пробий-Голову, мотивуючи це тим, що в роботі засідання має брати участь Представник глави держави, а не його заступник".

Пробий-Голова звернув увагу керівника Радміну АРК на незаконність таких вимог. Після чого, як стверджують в Представництві, Плакіда "зажадав звільнити робочий стіл і пересісти на місця для запрошених і технічного персоналу, чим були створені неприйнятні умови для ознайомлення з винесеними на засідання документами, участі в обговоренні проектів нормативно-правових актів і повноцінної роботи в засіданні".

В зв`язку з цим Представництво Президента України в Криму попереджає голову Радміну і інших посадовців автономії про відповідальність, яка за перешкоджання виконанню функціональних обов`язків Представництва передбачена Законом України "Про Представництво Президента України в АР Крим" і Кримінальним кодексом України. Крім того, Представництво залишає за собою право проінформувати главу держави Віктора Ющенка про цей інцидент, а також звернутися до прокуратури Криму для відповідного реагування, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Людину Ющенка хотіли вигнати із зали засідання Радміну Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі