четвер, 08 травня 2014 06:57

Ляшко розповів, що полонений "міністр оборони" донецьких сепаратистів наробив від страху
7

Фото: Facebook

"Міністр оборони" так званої "Донецької народної республіки" Ігор Хакімзянов вже у тюрмі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, кандидат у президенти Олег Ляшко.

"Сподіваюся, що він там залишиться до кінця свого поганого життя, бо на руках цього убивці - кров багатьох українців", - написав Ляшко.

Раніше політик заявляв, що допитав Хакімзянова, якого було затримано під час проведення антитерористичної операції у Маріуполі.

"З переляку він злив все, що знав. Завдяки цим показам доберемось до кожного з ворогів України!" - запевнив нардеп.

Він також розповів, хто такий цей Хакімзянов.

"Він сам з Горлівки. У Маріуполь приїхав, щоб на свята підірвати місто кривавими провокаціями. Цей "міністр оборони" донецьких сепаратистів керував два тижні тому нападом на частину внутрішніх військ у Маріуполі, під час якого загинуло кілька людей. Цей терорист днями нагодував отруєною їжею з клофеліном п'ять 18-річних хлопців-військовослужбовців під Маріуполем, забрав у них кулемети, автомати і полонив їх", - уточнив Ляшко. 

За його словами, Хакімзянов влаштував на нього та українських активістів біля маріупольського аеропорту засідку.

"Під час нападу диверсантів, де вони використовували автомати і кулемети, було поранено кілька наших людей. Але напад ми не лише відбили, а й захопили трьох терористів, серед них і Хакімзянова. Ви мене питаєте, чому він роздягнутий? Тому що під час затримання він у прямому значенні наклав у штани, а інших йому дати у нас, вибачте, не було", - розповів кандидат у президенти.

"Коли ви співчуваєте терористам, то завжди пам'ятайте: вони нам не співчувають, вони нас убивають і намагаються знищити нашу рідну Україну! Смерть ворогам!" - резюмував Ляшко.

Нагадаємо, 10 квітня керівництво т.зв. "Донецької народної республіки" прийняло рішення про створення власної "народної армії", командувачем був обраний Ігор Хакімзянов.

7 травня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що під час АТО у Маріуполі було затримано 20 бойовиків, у тому числі – "міністра оборони" ДНР Ігоря Хакімзянова. Останнього транзитом через Харків відправили "в сусіднє місто".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко розповів, що полонений "міністр оборони" донецьких сепаратистів наробив від страху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі