вівторок, 13 серпня 2013 10:38

Львів'яни назвали скандального "свободівця" Михальчишина зрадником і "прострілили" йому голову

На вулицях Львова з'явилися плакати із нардепом -"свободівцем" Юрієм Михальчишиним із простреленою головою, схожі до тих зображень, які раніше малювали із президентом.

Депутата називають зрадником через те, що землі Львова активно віддаються під забудови незаконним шляхом, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Як повідомили в партійній організації, сам Юрій вважає такі плакати прямою погрозою та вже подав заяву у міліцію. Зв'язатися із Михальчишиним Gazeta.ua наразі не вдалося, оскільки до 12.00 у депутата щодня вимкнений телефон.

Автор: 24tv.ua
 
Нагадаємо, Михальчишин є членом Бюджетного комітету Верховної Ради України. Він є мажоритарником від Личаківського району Львова та частини Пустомитівського району Львівської області, який прилягає до Львова. Ідучи на вибори, він обіцяв створити у Верховній Раді комісію щодо незаконного захоплення земель у Пустомитівському районі, проте не зробив цього.

Львів'яни говорять, плакати належать ГО "Автономний опір", яка співпрацює із марксистською організацією "Захист праці". Нещодавно у них виник конфлікт із "Свободою".

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни назвали скандального "свободівця" Михальчишина зрадником і "прострілили" йому голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі