середа, 04 березня 2009 17:24

Луценко відправив до Нафтогазу чотирьох лейтенантів

Луценко відправив до Нафтогазу чотирьох лейтенантів

До приміщення НАК "Нафтогаз України" прибула слідчо-оперативна група Міністерства внутрішніх справ України.

Четверо людей у міліцейській формі, двоє в званні лейтенантів і двоє - старших лейтенантів, безперешкодно зайшли до приміщення НАК "Нафтогаз України".

У свою чергу в прес-центрі НАК "Нафтогаз України" повідомили, що слідча група СБУ продовжує роботу з документами в приміщенні компанії.

Також по гучномовцю в приміщенні компанії виступив перший заступник голови НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденко, який закликав працівників не турбуватися й виконувати свою роботу, зберігати спокій і подякував усім співробітникам компанії за розуміння.

4 березня, в прес-службі "Нафтогазу" заявили, що невідомі люди в чорній камуфляжній формі й у масках увірвались у будівлю НАК в Києві.

Пізніше в прес-центрі СБУ повідомили, що в офісі НАК "Нафтогаз України" в Києві співробітники СБУ проводять слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом заволодіння посадовцями компанії 6,3 млрд. кубометрів природного газу.

При цьому в прес-центрі пояснили, що присутність бійців "Альфи" обумовлена виключно охороною слідчих, "оскільки відучора здійснюються спроби блокування розслідування".

Після того, як до будівлі "Нафтогазу" ввійшли співробітники спецпідрозділу СБУ, у заступника головного бухгалтера НАК Марії Кушнір стався серцевий напад. Працівники "швидкої допомоги" госпіталізували її в столичну лікарню N12.

Уряд закликав МВС і Генеральну прокуратуру України застосувати свої функції для повернення ситуації навколо НАК "Нафтогаз України" в правове поле.

За матеріалом УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Луценко відправив до Нафтогазу чотирьох лейтенантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі