пʼятниця, 15 травня 2009 11:12

Луценко про Януковича: "Зеком був, зеком і помре"

Луценко про Януковича: "Зеком був, зеком і помре"

На зустрічі з фракцією "Наша Україна – Народна самооборона" міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив подробиці скандалу в аеропорту, про які ніде раніше не говорилося.

Зокрема, Луценко висловив побоювання наслідками, які спричинить оприлюднення відеозапису інциденту.

– Уявіть мій стан, якщо весь світ побачить, як німецькі поліцейські кинули на підлогу українського міністра внутрішніх справ, а потім вчотирьох в наручниках потягнули його в кімнату затримання.

За словами Луценка, крім нього та сина, поліція повалила на підлогу та вдягнула наручники на "міліцейського" консула України у Франкфурті Сергія Дятлова – що є порушенням його дипломатичного імунітету.

Луценко також пояснив незрозумілу ситуацію з вибаченнями, які він начебто отримав від німецької поліції – що потім спростував її речник.

– Ви розумієте, розмову перекладав консул у Франкфурті–на–Майні. Що саме сказав німець – я не знаю.

Міністр також зізнався, що телефонував Віктору Януковичу з вимогою прибрати міліцейський кашкет та пляшку горілки з парламентської трибуни.

– Він пообіцяв, але нічого не вдіяв. Що поробиш – зеком був, зеком і помре, – різко кинув Луценко.

Нагадаємо, що ПР четвертий день блокує роботу засідання Ради. Ще 12 травня "регіонали" розвісили по залі антилуценківські плакати. Зокрема, "Юра, похмелись" повісили біля трибуни. На неї поставили пляшку з-під горілки і склянку. На посудину почепили кашкет і окуляри.

Українська правда, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Луценко про Януковича: "Зеком був, зеком і помре"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі