неділя, 10 травня 2009 15:13

Луценко називав поліцейських "нацистськими свинями"

Луценко називав поліцейських "нацистськими свинями"
У справі про інцидент в аеропорту Франкфурта-на-Майні з"явилися нові резонансні звинувачення проти Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Мюнхенський журнал Focus стверджує, що Юрій Луценко в бійці з німецькими поліцейськими використовував образливі та расистські вислови на зразок "нацистські свині" ("Nazi-Schweine").

Про це мовиться в суботньому номері журналу, посилаючись на доповідь франкфуртської поліції Міністрові внутрішніх справ Німеччини Вольфганга Шойбле.

Як повідомляє Deutsche Welle, викладені в журналі подробиці інциденту доповнюють з картину події, раніше описану найбільш тиражною німецькою бульварною газетою Bild.

"Стюардеса "Люфтганзи", порадившись з капітаном, не дозволила п"яним чоловікам летіти далі", - пише Focus. . У відповідь син Луценко, як стверджується, почав розлючено лаяти жінку і її колег і кинув в неї мобільним телефоном.

Обозреватель

Зараз ви читаєте новину «Луценко називав поліцейських "нацистськими свинями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі