пʼятниця, 01 липня 2011 17:15

Луценка знову помістили в камеру смертників

Луценка знову помістили в камеру смертників

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з медичної частини Лук'янівського СІЗО, де він перебував останнім часом після виходу з голодування, перевели до камери "смертників".

Про це повідомила Ірина Луценко після сьогоднішньої зустрічі з чоловіком в СІЗО.

Вона нагадала, що тільки вчора подавала судді Вовку клопотання, в якому просила суд дозволити провести Луценкові медичне обстеження в зв'язку з погіршенням його стану здоров'я.

"Оце — справжнє обличчя влади. Як тільки я заявила, що стан здоров'я Луценка погіршився і йому потрібно пройти обстеження у лікаря, як він знову опинився в камері "смертників", - заявила вона.

Як стало відомо вчора під час судового засідання, керівництво Лук'янівського СІЗО двічі зверталось до Печерського суду з листом, в якому наголошувало на необхідності проведення додаткового обстеження і лікування Юрія Луценка в лікарні поза межами СІЗО.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва не задовольнив клопотання про зміну запобіжного заходу екс-міністру, який перебуває в СІЗО і має проблеми зі здоров'ям.

Зараз ви читаєте новину «Луценка знову помістили в камеру смертників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі