понеділок, 29 жовтня 2012 00:32

Логіка "регіонала": "Свобода" проходить до Ради - значить адмінресурсу не було

Логіка "регіонала": "Свобода" проходить до Ради - значить адмінресурсу не було
Володимир Олійник: Ці вибори, якби не було мажоритарників, були би не гірші за попередні. Фото: regiony.te.ua

Те, що партія "Свобода" за результатами екзит-полів проходить до парламенту, є свідченням чесності проведення виборів з боку влади.

Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник у ефірі Першого національного каналу.

"Ці вибори, якби не було мажоритарників, були би не гірші за попередні ... Механізми попередження фальшування, чорних технологій ми не відпрацювали. Те, що викликала здивування позиція, яку займає сьогодні "Свобода" - це, з одного боку, правильно. Але це і свідчення того, що держава не задіяла ніякий адмінресурс і не впливала на перебіг виборів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров: Вибори пройшли чесно, ніде ніяких інцидентів не було

За його словами, Партія регіонів, на відміну від опозиції, демонструє єдність.

"У чому проблема, чому ми не віримо в об'єднання наших демократичних сил? Річ у тім, що демократи за 20 років не демонстрували позицію поступитися один одному. Там є гетьманщина. Коли говорять про коаліцію - це добре, це як намір одружитися. Але, як правило, коли настає весілля - постійно конфлікти. Ми ж демонструємо принцип єдності", - зазначив "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «Логіка "регіонала": "Свобода" проходить до Ради - значить адмінресурсу не було ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі