неділя, 28 жовтня 2012 22:12

Високий рейтинг "Свободи" викликає занепокоєння у Азарова

Високий рейтинг "Свободи" викликає занепокоєння у Азарова
Фото: khersonline.net

Високі рейтинги ВО "Свободи" згідно з результатами екзит-полів викликає нерозуміння і занепокоєння.

Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Аналітики, політологи проаналізують цей результат, оскільки він досить такий, що викликає занепокоєння, м'яко кажучи. Швидше за все, це пов'язано зі слабкістю нинішньої опозиції, яка не запропонувала людям конкретних програм, конкретних ідей. Будувала всю свою політику на огульній критиці влади", - розповів Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" побачила кінець парламентської монополії "регіонів"

За його словами, цілком очевидно, що "Свобода" отримала свої голоси за рахунок відтоку голосів "Батьківщини" і, "в деякій мірі, від новоствореної партії "Удар".

"Відносно великий відсоток голосів..У будь-якому демократичному суспільстві, викликало б настороженість, а мою настороженість викликало об'єднання з тими, хто називає себе демократами: "Батьківщиною", "Ударом". Їх об'єднання будь-якого європейця мало б насторожити, насторожило воно і нас", - зазначив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останнім часом посилюється радикалізація українського суспільства - посол РФ

Крім того, він додав, що дане об'єднання "зіграло погану службу" для Об'єднаної опозиції.

Згідно з екзит-полом від Research & Branding Group "Свобода" набрала 11%, екзит-пол "Рейтингу" налічує 12,5% "Свободи". Екзит-пол TNS і SOCIS: "Свобода" набрала 11,92%.

Зараз ви читаєте новину «Високий рейтинг "Свободи" викликає занепокоєння у Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі