неділя, 28 жовтня 2012 22:53

"Свободу" профінансував потужний капітал - Симоненко

"Свободу" профінансував потужний капітал - Симоненко
Петро Симоненко: "Свободу" витягнули, щоб блокувати ліві ідеї в українців. Фото: agrodovidka.info

Просування до парламенту партії ВО "Свобода" профінансував потужний капітал.

Про це журналістам сказав лідер КПУ Петро Симоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці на виборах висловили недовіру Януковичу - нардеп

"Безумовно треба враховувати, що потужний капітал, багатії профінансували обрання "Свободи". З однієї сторони, сьогодні радикальні настрої у суспільстві загострюються. А з іншої сторони, треба врахувати, що це загострення вже було у 30-х роках, коли профінансували прохід Гітлера до влади. Чим це закінчилося – зрозуміло. Тому тут треба враховувати і ці ситуації, які відбуваються у нас, розуміючи, навіщо сьогодні на світ божий витягнули "Свободу", - наголосив він.

Симоненко переконаний, що це зроблено саме для того, щоби не дати лівим ідеям запанувати в країні: "Свободу" витягнули тільки для того, щоби зняти формування якраз на підставі лівої ідеологіі лівих поглядів консолідованої позиції громадян України у боротьбі за свої права".

Відповідаючи на уточнювальне запитання, хто профінансував просунення до парламенту ВО "Свобода", Симоненко наголосив:

"Зрозуміло, і Донецькі і не Донецькі, і Дніпропетровські. Вони разом фінансували  вибори на місцевому рівні, і в Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській областях їх профінансували для обрання  на обласних рівнях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів замахнулася на 50% за мажоритаркою

"Це було зроблено в 30-х роках минулого століття. Сьогодні відпрацьовується та сама схема. Сьогодні - третя світова криза. Всім повинно бути зрозуміло, чим це може закінчиться.  Тільки у нас зараз все набагато складніше і небезпечніше, враховуючи те, що ми бачимо, що відбувається на півночі Африки чи на Близькому Сході", - підкреслив Симоненко.

Зараз ви читаєте новину «"Свободу" профінансував потужний капітал - Симоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі