середа, 28 грудня 2011 17:38

Литвина здивувало, скільки людей купує одяг для зимових канікул

Литвина здивувало, скільки людей купує одяг для зимових канікул

Спікер Володимир Литвин позитивно оцінює рік, що минає, хоча і визнає - було чимало негативних моментів.

"Головне те, що Україна в 2011 році витримала всі випробування, а суспільство демонструвало динамічний рух. Правда, не на всі виклики владою були знайдені вдалі рішення. У році, що минає, зроблено серйозні кроки, щоб забезпечити економічне зростання і, за великим рахунком, захистити країну від виру загального падіння і зниження економічної активності в Європі і світі", - розповів він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Вважаю також, що країна в цілому утримувалася в демократичних рамках, що залишає надію на поступальний і передбачуваний розвиток у майбутньому", - підкреслив спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров пообіцяв у наступному році і надалі "покращувати життя людей"

Литвин також не заперечує, що в році, що минає, було і чимало негативних моментів.

"Відкрита демонстрація невдоволення людьми з різних проблем підтверджує, що населення живе не одними економічними турботами, а країна не конвульсує у занепаді. Як правило, коли життєвий рівень людей різко падає, вони не виявляють помітної політичної активності, оскільки змушені піклуватися про виживання", - упевнений він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров мріє, як про його досягнення в 2011 році писатимуть у підручниках

"Поділюся особистим спостереженням: у вихідні я побував у кількох магазинах спортивних товарів і здивувався, як багато людей купують речі для зимових канікул. До того ж недешеві, хоча Київ не може бути прикладом закономірності. Причому, в магазини приходять сім'ями. Це, крім усього іншого, говорить про те, що люди починають все більше робити ставку на сімейні цінності і думати про здоров'я та здоровий спосіб життя ", - розповів голова ВР.

Зараз ви читаєте новину «Литвина здивувало, скільки людей купує одяг для зимових канікул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі