середа, 09 червня 2010 16:17

Литвин націлився на 30% на місцевих виборах

Литвин націлився на 30% на місцевих виборах

Голова Верховної Ради і лідер Народної партії Володимир Литвин сподівається набрати 25-30% голосів на місцевих виборах у Черкаській області.

Про це він повідомив на прес-конференції у Черкасах.

"Сьогодні у радах Черкащини наша партія має понад 8% голосів. При відкритих виборах у нас є шанс на 25-30%. Все залежатиме від того, наскільки нормальними будуть вибори", - сказав спікер

Литвин також вкотре виступив за проведення місцевих виборів за мажоритарною системою. При цьому, за словами спікера, кандидатів мають висувати партії.

"Треба сьогодні, навіть вже вчора готувати списки людей. Там мають бути люди працюючі і авторитетні, а не партнери по бізнесу. Вождів не буде, будуть люди, які заслужили місця", - повідомив Литвин.

На його думку, у підготовці до виборів партійцям слід зробити наголос на регіональних проблемах.

"Вкрай важливо зробити ставки на регіональні проблеми і надати їм державного звучання. Наприклад, питання будівництва дитячої лікарні. Черкаська область на сьогодні єдина, яка її не має. На сьогодні вона готова на 80% і є підтримка прем'єр-міністра у її завершенні. Згадайте, скільки років ми про це говоримо," - резюмував Литвин.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин націлився на 30% на місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі