четвер, 07 квітня 2022 18:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Лавров є співучасником злочинів РФ - Кулеба

Лавров є співучасником злочинів РФ - Кулеба
Лавров виправдовує злочини РФ. Фото: eastnews.ua

Міністр МЗС Росії Сергій Лавровим є співучасником злочинів Росії, бо виправдовує їх.

Про це сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає "Інтерфакс-Україна".

"Міністр Лавров є частиною системи президента Путіна. Те, що він виправдовує бомбардування лікарні в Маріуполі та воєнні злочини, вчинені в Бучі та інших містах і селах України та називає їх фейком, робить його співучасником цих злочинів. Але я готовий зустрічатися, тому що він офіційна особа, і якщо це питання миру в Україні та припинення смертей, то я готовий зустрічатися з будь-ким", - сказав Кулеба на пресконференції після участі у зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі.

На думку Кулеби, усі коментарі Лаврова спрямовані на зрив переговорів, а не на їхнє продовження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пекло XXI століття": на Київщині росіяни розстріляли людей зі зв'язаними руками (18+)

"Але я вже один раз з ним зустрічався в Анталії. У мене немає до нього якихось особливих почуттів, які завадили б мені з ним зустрітися знову, якщо це необхідно для припинення війни в Україні", - наголосив міністр.

Російські офіційні особи знають про те, що роблять російські окупанти, про їхню злочинну поведінку. Про це сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. "І щоб там міністр Лавров не говорив, він знає правду, він знає про звірства російської армії в Україні", - переконаний Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «Лавров є співучасником злочинів РФ - Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі