середа, 17 січня 2007 11:44

Кушнарьову потрібна кров IV групи з позитивним резус фактором

 

Партія регіонів просить добровольців здавати кров для тяжкопораненого депутата Верховної Ради Євгена Кушнарьова. Про це сказано в повідомленні прес-служби фракції партії у ВР.

Відповідно до повідомлення, "до громадської приймальні ПР надходить безліч дзвінків, люди стривожені повідомленням про поранення Кушнарьова, висловлюють йому підтримку, пропонують допомогу, залишають контактні телефони, запитують, чи потрібна кров для переливання".

У зв"язку з цим, ПР повідомляє, що для Кушнарьова необхідна кров IV групи (позитивна).

Кров можна здати з 8:00 до 15:30 за адресою: Харків, вулиця Клочковська, 366, Обласна станція переливання крові, телефон 337-33-96, при собі потрібно мати паспорт.

Наразі стан Кушнарьова залишається стабільно тяжким. Йому зробили переливання крові, але він не приходить до свідомості, повідомляє сайт Харківської обласної державної адміністрації.

За словами міністра охорони здоров`я України Юрія Поляченка троє лікарів стали донорами для Кушнарьова. Нардепу провели переливання цільної крови безпосередньо від донора пацієнту.

Кушнарьов потрапив до лікарні міста Ізюм Харківської області з вогнепальним пораненням, яке він дістав під час полювання 16 січня.

Йому зробили операцію, внаслідок якої видалили частину кишечника і одну нирку, роздроблену кулею, повідомляють Українські новини.

Читайте також
Зараз ви читаєте новину «Кушнарьову потрібна кров IV групи з позитивним резус фактором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі