середа, 02 березня 2011 17:13

Кримські комуністи мігрують до Грача

Кримські комуністи мігрують до Грача

Комуністи масово переходять з лав КПУ до Комуністичної партії робітників та селян, яку нещодавно очолив Леонід Грач.

Про це заявив сам лідер КПРС Леонід Грач.

Зокрема, за його словами, близько 7 тис. з 10 тис. членів Комуністичної партії в Криму мають намір найближчим часом перейти в його політсилу.

У той же час він відзначив, що не ставить перед собою мету боротися з будь-якою з лівих партій, в тому числі з КПУ, проте вважає неприйнятною проведену лідером КПУ Петром Симоненком політику і буде боротися саме з нею.

Грач вважає, що на цей момент перед його партією стоїть завдання пройти до складу парламенту на виборах, які повинні відбутися восени 2012 року.

"Стоїть завдання мобілізувати партію і виступити в 2012 році на парламентських виборах, щоб представники партії за будь-якого поєднання, будь то чисто пропорційна (система виборів), будь то змішана, будь то чисто мажоритарна система, були там", - сказав Грач.

Нагадаємо, наприкінці лютого Комуністична партія робітників і селян обрала лідером депутата Верховної Ради Леоніда Грача (позафракційний) замість Олександра Яковенка.

Як повідомлялося, 16 грудня минулого року президія центрального комітету Компартії виключила Грача з партії, а також з фракції КПУ в парламенті.

Грач керував Кримським рескомом Компартії з осені 1993 року.

Зараз ви читаєте новину «Кримські комуністи мігрують до Грача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі