середа, 02 березня 2011 16:14

Грач розповів, коли Симоненко почав "обслуговувати" олігархів

Грач розповів, коли Симоненко почав "обслуговувати" олігархів

Петро Симоненко, як і раніше, обслуговує Партію регіонів і отримує хабарі, у тому числі у вигляді посад для дітей представників київської верхівки КПУ.

Про це на прес-конференції заявив лідер Комуністичної партії робітників та селян Леонід Грач.

"Симоненко співпрацює з олігархами 10-12 років. Він поставив партію на шлях служіння великому капіталу", - зауважив Грач, додавши, що між словами лідера КПУ та діями є велика різниця.

За його словами, представники Компартії за співпрацю з Януковичем отримують вискокі посади, на які призначаються діти представників київської партійної верхівки.

"Олександр Ткаченко – заступник міністра охорони здоров'я. Син Матвєєва(екс-голови Регламентного комітету Валентина Матвєєва - Ред.) – заступник голови податкової. Син Євгена Мармазова – де вже тільки не був, від заступника міністра МВС до заступника міністра економіки", - повідомив Грач.

За його словами, у відповідь Компартія забезпечувала голосування за рішення, потрібні Партії регіонів.

"Сказали - Податковий кодекс треба? Давай, ми за нього проголосуємо! Потрібно було неконституційно перенести вибори на осінь 2012 року? Проголосували. А за цей час "регіони" вміло, треба віддати їм належне, розставили свої кадри. Прокурори, міліція, податківці, обласні та районні адміністрації…", - зазначив лідер КПРС.

Грач також зазначив, що має докази своїх слів і готовий зустрітися у суді з лідером КПУ.

Раніше екс-комуніст в інтерв'ю одному зі ЗМІ заявив, що КПУ тісно співпрацює з Партією регіонів, зазначивши, що голосуваннями в парламенті керує перший віце-прем'єр Андрій Клюєв. У свою чергу, урядовець спростував звинувачення, а Петро Симоненко не виключив, що буде судитися з Грачем.

Зараз ви читаєте новину «Грач розповів, коли Симоненко почав "обслуговувати" олігархів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі