субота, 12 березня 2011 01:58

Кравчук зізнався, що завжди буде нашіптувати на вухо владі

Кравчук зізнався, що завжди буде нашіптувати на вухо владі

Якщо влада відійде від Конституції, Леонід Кравчук не буде з нею співпрацювати.

Про це політик заявив в ефірі "5 каналу".

"Якщо влада відійде від закону, від Конституції, і я це побачу, якщо вона буде нехтувати національними інтересами України, я на другий день цю владу залишу", - запевнив Кравчук.

Водночас, він додав, що не може бути в опозиції до влади.

"Президент України має думати завжди про Україну... І якщо є влада, Кравчуку можна стати в стороні і дивитись, як влада робить добре або погано, відвідувати телешоу і говорити про владу або добре, або погано. І нічого більше не робити. Але якщо я можу сьогодні через президента, прем'єра, Верховну Раду, через будь-кого, хто має важелі управління, вплинути, щоб зробити краще, то я буду робити це", - підкреслив екс-президент.

Політик уточнив, що його функція та місія – це робити все, що він може робити після тривалих років участі в політиці в різних системах та політичних силах.

"Це історія, і я її пройшов. Я не можу бути просто спостерігачем, коли Україна перебуває дійсно у дуже важкому економічному, соціальному, духовному стані", - підсумував Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук зізнався, що завжди буде нашіптувати на вухо владі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі