середа, 23 червня 2010 15:26

КПУ не боїться, що "Регіони" приймуть пропозицію Жванії

КПУ не боїться, що "Регіони" приймуть пропозицію Жванії

У Компартії не виключають того, що група Жванії може добитися переформатування провладної більшості. Водночас сумніваються, що подібне може статися найближчим часом.

"Якщо у "Регіонів" немає інстинкту самозбереження і вони для себе вирішать, що їм у форматі коаліції з "Нашою Україною" буде комфортніше, то нехай приймають таке рішення", - сказав нардеп від КПУ Спірідон Кілінкаров, коментуючи заяву "нунсівця" Давида Жванії про те, що його групу не влаштовує наявність в коаліції комуністів.

Але тоді, за словами Кілінкарова, Янукович зрадить своїх виборців.

"Він (Янукович - ред.) у даному випадку зрадить не Компартію - він нам у вірності не клявся. Президент зрадить виборців, які голосували за спільність наших цілей та задач. Тому що на тих умовах, на яких ми йшли на виборчу кампанію, і завдяки нашій позиції у другому турі Янукович став президентом", - зауважив представник КПУ.

Водночас комуністи не бояться такого сценарію і вважають його малоймовірним.

"Нам не звикати бути в опозиції. Ми цього не боїмося. Але на сьогоднішній день я не бачу підстав для того, щоб ставити питання про переформатування коаліції при всіх складностях взаємовідносин, які існують у нас з Партією регіонів", - сказав Кілінкаров.

Нагадаємо, що сьогодні Жванія оголосив про створення депутатської групи "Право вибору", до складу якої увійшли "нунсівці"- перебіжчики. Жванія заявив, що їх не влаштовує наявність комуністів в коаліції і вони в майбутньому ставитимуть питання про переформатування більшості.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «КПУ не боїться, що "Регіони" приймуть пропозицію Жванії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі