середа, 05 травня 2010 14:02

Костенко нічого не знає про своє можливе призначення віце-спікером

Костенко нічого не знає про своє можливе призначення віце-спікером

"Нунсівець" Юрій Костенко не спростував і не підтвердив інформацію про те, що він займе посаду віце-спікера у разі звільнення з неї "бютівця" Миколи Томенка.

"Не знаю. Я думаю, що це малоймовірний сценарій. Найкраще запитайте у того, хто про це написав. Мені про це нічого невідомо", - сказав Костенко Gazeta.ua.

Нагадаємо, що в ЗМІ з"явилася інформація про те, що вівторок, 11 травня, коаліція розгляне питання про звільнення з посади заступника голови ВР Миколи Томенка та призначення на цю посаду "представника більш лояльної та конструктивної опозиції". Зокрема, на цю посаду розглядається кандидатура члена фракції НУ-НС Юрія Костенка.

Водночас "регіонал" Вадим Колесніченко сказав Gazeta.ua, що питання призначення Костенка замість Томенка в коаліції не обговорювалися.

"Костенко не представник коаліції. Тому, якщо опозиція надає нам прізвище пана Костенко, то ми голосуємо ту пропозицію, яку нам надали. Адже відкликає (віце-спікера) не коаліція, а опозиція. Якщо прізвище Костенка з"явилося, то його ж хтось запропонував. Але наразі в коаліції ці питання ще не обговорювалися, тому що їх ніхто не виносив", - сказав Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Костенко нічого не знає про своє можливе призначення віце-спікером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі