понеділок, 03 жовтня 2011 14:42

Комуністи лякають "регіоналів" "Афганом-2"

Комуністи лякають "регіоналів" "Афганом-2"

Верховну Раду знову штовхають на підбурення народних мас, пропонуючи розгляд нового "антисоціального законопроекту про позбавлення пільг багатьох категорій громадян".

Як повідомила прес-служба Компартії, про це сьогодні на погоджувальній раді заявив заступник голови парламентської фракції комуністів Петро Цибенко.

Зокрема, за його словами, до порядку денного завтрашнього засідання включено законопроект №6200 "Про антикризові заходи у сфері житлово-комунального господарства".

"Я хочу нагадати, що два тижні тому під Верховною Радою відбулися збурення, що були пов'язані із намаганням ухвалити антисоціальний законопроект №9127. Так от, згаданий законопроект (№6200), автором якого є народний депутат ("регіонал" - ред.) Валерій Коновалюк, фактично повторює скандальний законопроект в частині безпосередньо закону", - зауважив Цибенко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Під Радою згадали Афган і почали штурм будівлі

"Якщо хтось знову хоче тих збурень, які ми бачили на позаминулому тижні, то нехай вони розглядають цей законопроект. Але ухвалювати його ні в якому разі не можна", – наголосив комуніст.

Цибенко звернувся до голови ВР Володимира Литвина з проханням зняти з розгляду згаданий документ.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи лякають "регіоналів" "Афганом-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі