пʼятниця, 05 листопада 2010 09:01

Комуністи бояться, що "свободівці" зіпсують їм свято побоїщем

Комуністи бояться, що "свободівці" зіпсують їм свято побоїщем

7 листопада львівські комуністи запланували провести в місті низку заходів на честь Дня Жовтневої революції. Але де саме, вони тримають в секреті – побоюються, що представники "Свободи" можуть зчинити побоїще.

На запитання журналістів, чи планують львівські комуністи 7 листопада якісь заходи, перший секретар Львівського обкому КПУ Михайло Стула відповів: "Обов'язково плануються".

Проте він відмовився конкретизувати, де та які. Він зазначив, що це пов'язано з тим, що цього року 17 вересня під час відзначення річниці входу Червоної армії на території західних областей України та Білорусі 1939 року, у натовп увірвались представники "Свободи", зчинили побоїще, "потрощили апаратуру".

Нагадаємо, раніше КПУ запропонувала відзначати 7 листопада - День Жовтневої революції - як державне свято. Однак цю ініціативу у парламенті підтримали лише 29 депутатів.

Стула заявив, що вважає це "великою помилкою і регіоналів, і литвинівців, і в тому числі "національно свідомих сил". "На превеликий жаль ніякі щирі українці не розуміють того, що Україна відбулася 7 листопада 1917 року. Бо до 1917 року поняття України на превеликий жаль не було", – сказав Стула, повідомляє ZAXID.NET.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи бояться, що "свободівці" зіпсують їм свято побоїщем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі